Το καλάθι σας είναι άδειο

Τρόποι πληρωμής

SSL Secured

Για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων χρησιμοποιούμε τις ποιο μοντέρνες τεχνολογίες στο διαδίκτυο, το e-wallsticker.gr λειτουργεί εξολοκλήρου με μόνιμη κρυπτογράφηση SSL. Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε σχετικά στην σελίδα για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Τρόποι πληρωμών στο e-wallsticker.gr

Πληρωμές με Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας, ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στο χώρο σας από τον διανομέα COURIER ή ΕΛΤΑ και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο.
Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 3.00 euro στα έξοδα της αποστολής.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής, την Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, κάνετε μεταφορά ή κατάθεση το ακριβές ποσό των χρημάτων στον ακόλουθο λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

 • Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 • IBAN: GR6101722660005266015494890
 • BIC: PIRBGRAA
 • Κάτοχος: Τοπαλίδης Νικόλαος

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο (Αριθμός Παραγγελίας) και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και αμέσως μόλις ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.

Πληρωμές Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

 • Αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
  Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή server στην υπηρεσία Paycenter της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια (SSL 128 bit την υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια) από το Πειραιώς Paycenter. Όλα τα στοιχεία της κάρτας, που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Μέσω του Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς παρέχεται πιστοποιημένη ασφάλεια συναλλαγών από τις MasterCard SecureCode και Verified by Visa.
 • Αν επιλέξετε την πληρωμή μέσω PayPal:
  Αυτόματα μεταφέρεστε στη απόλυτα ασφαλή σελιδα του PayPal, όπου εκεί ολοκληρώνετε την συναλλαγή σας. Ο οργανισμός PayPal είναι παγκοσμίως γνωστός, και μέσω αυτού διενεργούνται καθημερινά χιλιάδες συναλλαγές, με απόλυτη ασφάλεια. Μέσω του PayPal, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική η χρεωστική κάρτα. Μόλις μας αποσταλεί η επιβεβαίωση πληρωμής από το PayPal, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει, πληρωμή μέσω PayPal ή μέσω της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μετά την πληρωμή εμφανίζεται η σελίδα επιβεβαίωσης της PayPal ή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και σας καλεί περιμένετε 10 δευτερόλεπτα περίπου, για να μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στο e-wallsticker.gr.

Παρακαλούμε:

 • Mην διακόψετε αυτή τη διαδικασία
 • Μην κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης
 • Mην κάνετε κλικ σε μια διαφορετική σελίδα

Περιμένετε μέχρι η σελίδα επιβεβαίωσης της PayPal ή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ να σας μεταφέρει πίσω στο κατάστημα μας.
Σε διαφορετική περίπτωση το κατάστημά μας δεν ενημερώνεται από την σελίδα επιβεβαίωσης της PayPal ή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και δεν ξέρουμε τι έχετε παραγγείλει.

Το e-wallsticker.gr είναι επαληθευμένο μέλος του PayPal

επαληθευμένο μέλος του PayPal

Κανένας αριθμός πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας ή άλλα τραπεζικά στοιχεία δεν αποθηκεύονται και δεν γνωστοποιούνται στο e-wallsticker.gr διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά σας.

Δεχόμαστε τους ακολούθους τρόπους πληρωμών
wabusiness template