Το καλάθι σας είναι άδειο

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Προστασία προσωπικών Δεδομένων

Η επιχείριση e-wallsticker.gr ενημερώνει τους πελάτες/χρήστες του ηλεκτρονικού της καταστήματος ότι, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του.

Ο επισκέπτης του e-wallsticker.gr μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Ο πρωταρχικός μας στόχος, είναι να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες του e-wallsticker.gr καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης SSL

Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλοι οι εγγεγραμμένοι πελάτες καθώς και οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορούν να απολαμβάνουν την πλοήγησή τους στο e-wallsticker.gr με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια καθώς χρησιμοποιούμε τις ποιο μοντέρνες τεχνολογίες ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και εισάγετε δεδομένα στο e-wallsticker.gr, αυτά μεταδίδονται με κρυπτογράφηση 256bit, ακριβώς όπως το γνωρίζετε για παράδειγμα, στις online τραπεζικές σας συναλλαγές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-wallsticker.gr λειτουργεί εξολοκλήρου με μόνιμη κρυπτογράφηση 256bit SSL.

Μπορείτε επίσης να το αναγνωρίσετε απευθείας στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο e-wallsticker.gr:

  • Microsoft Internet Explorer εμφανίζει ένα εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Mozilla Firefox εμφανίζει ένα πράσινο εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Google Chrome εμφανίζει μια πράσινη κλειδαριά στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Safari εμφανίζει ένα εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Opera εμφανίζει ένα πράσινο εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.

Η πράσινη κλειδαριά αναφέρεται σε ασφαλή διεύθυνση internet, όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται από τον υπολογιστή του χρήστη στο διαδίκτυο είναι κρυπτογραφημένα. Tο πρωτόκολλο ασφαλείας HTTPS που χρησιμοποιούμε στο e-wallsticker.gr είναι παγκοσμίως καθιερωμένο και ιδανικό για online τραπεζικές συναλλαγές.

Συλλογή και χρήση δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. τίτλος, το όνομα, τη διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, αριθμός πιστωτικής κάρτας) υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς μόνο σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων για την Προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα δεδομένα αυτά κρυπτογραφούνται με SSL protocoll (Secure Sockets Layer), το οποίο είναι το παγκόσμιο πρότυπο για την ασφάλεια των δεδομένων για online συναλλαγές, ώστε να μην είναι προσβάσιμο από τρίτους. Οι ακόλουθες διατάξεις περιγράφουν το είδος, την έκταση και το σκοπό της συλλογής, επεξεργασίας και αξιοποίησης των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για την ιστοσελίδα μας. Εάν υπάρχουν σύνδεσμοι στην σελίδα μας που οδηγούν προς άλλες σελίδες τρίτων (π.χ συνεργατών), παρακαλούμε να ενημερωθείτε εκεί για το πώς τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται σε αυτές τις σελίδες.
Το e-wallsticker.gr χρειάζεται μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, για την ομαλή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής. Αυτά είναι το ονοματεπώνυμο, διεύθυνση (οδός και αριθμός), ταχυδρομικό κώδικα, πόλη, τηλέφωνο και e-mail, τα στοιχεία αυτά κρυπτογραφούνται με το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) το οποίο είναι το παγκόσμιο πρότυπο ασφάλειας δεδομένων για online εμπορικές συναλλαγές ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτά από τρίτους.

Τα στοιχεία αυτά είναι ακόμα χρήσιμα για τους παρακάτω λόγους:

  • Παράδωση προϊόντων στον χώρο που θα επιλέξετε.
  • Ικανοποίηση απαιτήσεων σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του e-wallsticker.gr
  • Εγγραφή μέλους στο www.e-wallsticker.gr Αυτό σημαίνει πρόσβαση σε παλαιότερες παραγγελίες, ενημέρωση σε προϊόντα που εσείς επιλέγετε, αλλαγή προσωπικών στοιχείων και κωδικού πρόσβασης.
  • Ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές και προϊόντα αφού εσείς το ζητήσετε κατά την διάρκεια εγγραφής σας.

Σε καμία περίπτωση η επιχείριση e-wallsticker.gr δεν διακινεί προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Σε καμία περίπτωση δεν πουλάει ή ενοικιάζει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το e-wallsticker.gr για βελτίωση υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

Διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνοντας Ο λογαριασμός μου. Από εκεί μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές στα στοιχεία σας. Εάν επιθυμείτε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων δεν έχετε παρά να μας ενημερώσετε.

Προσωπική ασφάλεια είναι το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του e-wallsticker.gr, για το λόγο αυτό, τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να εκτεθούν σε χέρια τρίτων.

Εάν κάποιος επισκέπτης, δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του e-wallsticker.gr.

Newsletter

Με την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται για σκοπούς ενημέρωσής σας μέχρι να ακυρώσετε πάλι το ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Η ακύρωση είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε το newsletter, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Google Analytics και μέτρηση επισκεψιμότητας στον ισότοπο

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google Inc (Google). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies, δηλαδή αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη Πληροφορίες που παρέχονται από τα cookieς αυτά μεταδίδονται σε έναν διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Το Google Analytics χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για στατιστικούς κυρίως λόγους Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν μπορείτε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται από αυτήν την ιστοσελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να αποτρέψετε την λειτουργία του Google Analytics με την εγκατάσταση ενός plug-in για το πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε από την Google στο παρακάτω link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να απενεργοποιήσετε το Google Analytics σε αυτή την ιστοσελίδα. Ένα cookie εξαίρεσης του Google Analytics θα αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. Αν διαγράψτε τα cookies σας, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ξανά. Στην περίπτωση ενεργοποίησης ανωνυμίας IP από αυτή την ιστοσελίδα η διεύθυνση IP περικόπτεται από το Google για την διασφάλιση της ανωνυμίας του χρήστη εντός των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα κράτη που είναι συμβαλλόμενα μέρη με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πληροφορίες σχετικά με τα cookies

Τα λεγόμενα Cookies στις ιστοσελίδες χρησιμεύουν για την διευκόλυνση της χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρει η ιστοσελίδα στον χρήστη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία το πρόγραμμα περιήγησης αποθηκεύει στον υπολογιστή του χρήστη και χρησιμεύουν για να βελτιστοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα μας. Τα Cookies μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την πρόσβασή σας στο site μας. Παρέχουν ορισμένες πληροφορίες, οι πληροφορίες που λαμβάνονται χρησιμεύουν στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών και να παρέχουν ευκολότερη πρόσβαση στο χρήστη καθώς και την διευκόλυνση των συναλλαγών του με την ιστοσελίδα. Ορισμένα από αυτά ως επί το πλείστον τα λεγόμενα Session Cookies διαγράφονται μετά το τέλος της επίσκεψης του χρήστη. Άλλα cookies παραμένουν στον υπολογιστή του χρήστη, τα λεγόμενα μακροχρόνια Cookies και χρησιμεύουν στην διευκόλυνση του χρήστη στην επόμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα.

Άρνηση των Cookies

Ο χρήστης μπορείτε να αρνηθεί τη χρήση των cookies, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, απενεργοποίηση Cookies, στο πρόγραμμα περιήγησης του. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες και υπηρεσίες της ιστοσελίδας καθώς και την λειτουργία του Internet.

Κοινωνική δικτύωση plug-ins από το Facebook

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook.com, η λειτουργία του παρέχεται από το Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Τα plug-ins μπορούν να αναγνωριστούν από το λογότυπο του Facebook για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Like, οι σχετικές πληροφορίες διαβιβάζονται απευθείας από τον browser σας στο Facebook και αποθηκεύονται εκεί. Για λεπτομέρειες σχετικά με το χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων από το Facebook, μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων από το Facebook: http://www.facebook.com/policy.php. Αν δεν θέλετε το Facebook να καταγράψει τα δεδομένα σάς, θα πρέπει να είστε αποσυνδεμένοι από το Facebook.

Δεχόμαστε τους ακολούθους τρόπους πληρωμών
wabusiness template