Το καλάθι σας είναι άδειο

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

1) Συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου

1.1 Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας την ιστοσελίδα μας και το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για το χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Τα προσωπικά δεδομένα είναι όλα τα δεδομένα που σας επιτρέπουν να αναγνωρίζεστε προσωπικά.

1.2 Ο επισκέπτης του e-wallsticker.gr μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Ο πρωταρχικός μας στόχος, είναι να διασφαλίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες του e-wallsticker.gr καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

1.3 Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων σε αυτή την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι Νικόλαος Τοπαλίδης, e-wallsticker, Κουντουριώτου 47, 55132 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ.: 0030 2310457870, e-mail: info@e-wallsticker.gr. Ο υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι το φυσικό πρόσωπο ή νομική οντότητα που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τον σκοπό και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

2 Ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης SSL

2.1 Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλοι οι εγγεγραμμένοι πελάτες καθώς και οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορούν να απολαμβάνουν την πλοήγησή τους στο e-wallsticker.gr με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια καθώς χρησιμοποιούμε τις ποιο μοντέρνες τεχνολογίες ασφαλείας στο διαδίκτυο.

2.2 Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL και TLS για λόγους ασφαλείας και για να προστατευθεί η διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και άλλων ευαίσθητων περιεχομένων (για παράδειγμα, οι παραγγελίες ή ερωτήσεις στο αρμόδιο άτομο). Μπορείτε να αναγνωρίσετε την κρυπτογραφημένη σύνδεση στη γραμμή browser σας με την διεύθυνση της ιστοσελίδας μας να ξεκινάει με το λουκέτο ασφαλείας και https://.

  • Microsoft Edge εμφανίζει ένα εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Microsoft Internet Explorer εμφανίζει ένα εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Mozilla Firefox εμφανίζει ένα πράσινο εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Google Chrome εμφανίζει μια πράσινη κλειδαριά στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Safari εμφανίζει ένα εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.
  • Opera εμφανίζει ένα πράσινο εικονίδιο κλειδαριάς στη γραμμή διευθύνσεων.

2.3 Η πράσινη κλειδαριά αναφέρεται σε ασφαλή διεύθυνση internet, όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται από τον υπολογιστή του χρήστη στο διαδίκτυο είναι κρυπτογραφημένα. Tο πρωτόκολλο ασφαλείας HTTPS που χρησιμοποιούμε στο e-wallsticker.gr είναι παγκοσμίως καθιερωμένο και ιδανικό για online τραπεζικές συναλλαγές.

3 Συλλογή δεδομένων κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδας μας και χωρίς να κάνετε εγράφη, αποστολή μηνυμάτων ή με κάποιον άλλο τρόπο μεταφορά δεδομένων από εσάς σε εμάς, καταγράφουμε μόνο τα δεδομένα που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται στον Server μας τα λεγόμενα (Server-Logfiles), τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για τεχνικούς λογούς και την σωστή λειτουργία και παρουσίαση της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο, αυτά είναι:

  • Η επίσκεψη στην ιστοσελίδας μας
  • Ημερομηνία και ώρα κατά τη στιγμή της πρόσβασης
  • Ποσότητα δεδομένων που αποστέλλονται σε bytes
  • Πηγή / αναφορά από την οποία ήρθατε στη ιστοσελίδας μας
  • Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται
  • Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται
  • Χρησιμοποιηθείσα διεύθυνση IP (ενδεχομένως σε ανώνυμη μορφή)

Η επεξεργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 παρ. f του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων GDPR, με βάση το νόμιμο ενδιαφέρον μας για την βελτίωση της σταθερότητας και της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας μας. Δεν πραγματοποιείται μεταφορά ή άλλη χρήση των δεδομένων. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε εκ των υστέρων τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή σε περίπτωση που συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία καταδεικνύουν παράνομη χρήση.

4 Συλλογή και χρήση δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. τίτλος, το όνομα, τη διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, αριθμός πιστωτικής κάρτας) υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς μόνο σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων για την Προστασία των προσωπικών δεδομένων, τα δεδομένα αυτά κρυπτογραφούνται με SSL protocoll (Secure Sockets Layer), το οποίο είναι το παγκόσμιο πρότυπο για την ασφάλεια των δεδομένων για online συναλλαγές, ώστε να μην είναι προσβάσιμο από τρίτους. Οι ακόλουθες διατάξεις περιγράφουν το είδος, την έκταση και το σκοπό της συλλογής, επεξεργασίας και αξιοποίησης των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για την ιστοσελίδα μας. Εάν υπάρχουν σύνδεσμοι στην σελίδα μας που οδηγούν προς άλλες σελίδες τρίτων (π.χ συνεργατών), παρακαλούμε να ενημερωθείτε εκεί για το πώς τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται σε αυτές τις σελίδες.
Το e-wallsticker.gr χρειάζεται μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, για την ομαλή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής. Αυτά είναι το ονοματεπώνυμο, διεύθυνση (οδός και αριθμός), ταχυδρομικό κώδικα, πόλη, τηλέφωνο και e-mail, τα στοιχεία αυτά κρυπτογραφούνται με το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) το οποίο είναι το παγκόσμιο πρότυπο ασφάλειας δεδομένων για online εμπορικές συναλλαγές ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτά από τρίτους.

Τα στοιχεία αυτά είναι ακόμα χρήσιμα για τους παρακάτω λόγους:

  • Παράδωση προϊόντων στον χώρο που θα επιλέξετε.
  • Ικανοποίηση απαιτήσεων σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του e-wallsticker.gr
  • Εγγραφή μέλους στο www.e-wallsticker.gr Αυτό σημαίνει πρόσβαση σε παλαιότερες παραγγελίες, ενημέρωση σε προϊόντα που εσείς επιλέγετε, αλλαγή προσωπικών στοιχείων και κωδικού πρόσβασης.
  • Ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές και προϊόντα αφού εσείς το ζητήσετε κατά την διάρκεια εγγραφής σας.

Σε καμία περίπτωση η επιχείριση e-wallsticker.gr δεν διακινεί προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Σε καμία περίπτωση δεν πουλάει ή ενοικιάζει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το e-wallsticker.gr για βελτίωση υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

5 Διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνοντας Ο λογαριασμός μου. Από εκεί μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές στα στοιχεία σας. Εάν επιθυμείτε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων δεν έχετε παρά να μας ενημερώσετε.

Προσωπική ασφάλεια είναι το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του e-wallsticker.gr, για το λόγο αυτό, τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να εκτεθούν σε χέρια τρίτων.

Εάν κάποιος επισκέπτης, δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του e-wallsticker.gr.

6 Newsletter

Με την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται για σκοπούς ενημέρωσής σας μέχρι να ακυρώσετε πάλι το ενημερωτικό δελτίο (newsletter). Η ακύρωση είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε το newsletter, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

7 Google Analytics και μέτρηση επισκεψιμότητας στον ισότοπο

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google Inc (Google). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies, δηλαδή αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη Πληροφορίες που παρέχονται από τα cookieς αυτά μεταδίδονται σε έναν διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Το Google Analytics χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για στατιστικούς κυρίως λόγους Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν μπορείτε να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται από αυτήν την ιστοσελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να αποτρέψετε την λειτουργία του Google Analytics με την εγκατάσταση ενός plug-in για το πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε από την Google στο παρακάτω link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να απενεργοποιήσετε το Google Analytics σε αυτή την ιστοσελίδα. Ένα cookie εξαίρεσης του Google Analytics θα αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. Αν διαγράψτε τα cookies σας, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ξανά. Στην περίπτωση ενεργοποίησης ανωνυμίας IP από αυτή την ιστοσελίδα η διεύθυνση IP περικόπτεται από το Google για την διασφάλιση της ανωνυμίας του χρήστη εντός των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα κράτη που είναι συμβαλλόμενα μέρη με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

8 Πληροφορίες σχετικά με τα cookies

Τα λεγόμενα Cookies στις ιστοσελίδες χρησιμεύουν για την διευκόλυνση της χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρει η ιστοσελίδα στον χρήστη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία το πρόγραμμα περιήγησης αποθηκεύει στον υπολογιστή του χρήστη και χρησιμεύουν για να βελτιστοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα μας. Τα Cookies μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την πρόσβασή σας στο site μας. Παρέχουν ορισμένες πληροφορίες, οι πληροφορίες που λαμβάνονται χρησιμεύουν στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών και να παρέχουν ευκολότερη πρόσβαση στο χρήστη καθώς και την διευκόλυνση των συναλλαγών του με την ιστοσελίδα. Ορισμένα από αυτά ως επί το πλείστον τα λεγόμενα Session Cookies διαγράφονται μετά το τέλος της επίσκεψης του χρήστη. Άλλα cookies παραμένουν στον υπολογιστή του χρήστη, τα λεγόμενα μακροχρόνια Cookies και χρησιμεύουν στην διευκόλυνση του χρήστη στην επόμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα.

9 Άρνηση των Cookies

Ο χρήστης μπορείτε να αρνηθεί τη χρήση των cookies, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, απενεργοποίηση Cookies, στο πρόγραμμα περιήγησης του. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες και υπηρεσίες της ιστοσελίδας καθώς και την λειτουργία του Internet.

10 Κοινωνική δικτύωση plug-ins από το Facebook

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook.com, η λειτουργία του παρέχεται από το Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Τα plug-ins μπορούν να αναγνωριστούν από το λογότυπο του Facebook για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Like, οι σχετικές πληροφορίες διαβιβάζονται απευθείας από τον browser σας στο Facebook και αποθηκεύονται εκεί. Για λεπτομέρειες σχετικά με το χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων από το Facebook, μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων από το Facebook: http://www.facebook.com/policy.php. Αν δεν θέλετε το Facebook να καταγράψει τα δεδομένα σάς, θα πρέπει να είστε αποσυνδεμένοι από το Facebook.

Δεχόμαστε τους ακολούθους τρόπους πληρωμών
wabusiness template