Το καλάθι σας είναι άδειο

Οι φωτογραφίες σας

Σας ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες σας

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε τα αυτοκόλλητα τοίχου του e-WallSticker.gr και μας στείλατε τις φωτογραφίες σας.
Τα αυτοκόλλητα μας, οι φωτοταπετσαρίες, τα αυτοκόλλητα πόρτας, τα αυτοκόλλητα ψυγείου στον τοίχο, την πόρτα, το ψυγείο σας.

Το Κατάστημα e-wallsticker.gr


φωτοταπετσαρία


Φωτοταπετσαρία Αθήνα: Η φωτοταπετσαρία στην είσοδο της πολυκατοικίας ταίριαξε υπέροχα!

Όπως σας υποσχεθήκαμε σας αποστέλλουμε εικόνες με τις φωτοταπετσαρίες και αυτοκόλλητο τοίχου. Το αποτέλεσμα μας άφησε πάρα πολύ ικανοποιημένους. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αυγερινός και Χαρά.

Γράφω για να σας ευχαριστήσω για την απίστευτα γρήγορη αποστολή!! Λάβαμε τα stickers χθες και τα έχουμε ήδη κολλήσει! Είναι πραγματικά πολύ όμορφα! Σίγουρα θα σας επιλέξουμε πάλι στο μέλλον όταν θα ξανα αλλάξουμε και θα προτείνω ΚΑΙ στον αδερφό μου που σίγουρα θα του αρέσουν! Ευχαριστώ πολύ και πάλι, Δημήτρης.

Εφαρμογή Wall stickers στο "Κ.Ε.Π.Α. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ" ΑΜΙΛΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΓ. ΕΦΤΑΛΙΩΤΗ 24, Τ.Κ. 54454, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ. 2310 903520 και 6974 677371

Εφαρμογή Wall stickers στο ξενοδοχείο "Kleopatra Hotel-Apartments" στην Στούπα, Μάνη, Μεσσηνία, Πελοπόννησος

Σας στέλνω φώτο πως είναι το αυτοκόλλητο που πήραμε στον τοίχο μας. Κατερίνα

Εφαρμογή αυτοκόλλητων τοίχου σε Caffe στην παραλία Μακρυγιάλου Πιερίας.

Σας αποστέλλω φωτογραφίες από τα αυτοκόλλητα που τοποθέτησα στο μαγαζί μου, σας ευχαριστώ πολύ και πάλι. Σουρβίνου Αιμιλία Εμπόριο Επίπλων Κολοκοτρώνη 45 - 47 Βύρωνας.

Πολύ ωραία τα stickers και κόλλησαν αρκετά εύκολα. Ευχαριστούμε πολύ. Δημήτρης-Φανή.

Καλή σας μέρα και Χρόνια Πολλά! Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά για μία παραγγελία μου για το παιδικό δωμάτιο που ήθελα να ετοιμάσω για την μπέμπα μου. Μιλήσαμε κάπου μέσα του περασμένου Απρίλη. Το δωμάτιο το ετοίμασα τελικά τον Νοέμβριο ύστερα από κάποιες καθυστερήσεις. Όπως σας είχα πει ζωγραφίζω και αποφάσισα να συνδιάσω τα αυτοκόλητά σας με την ζωγραφική. Σας στέλνω αυτό το mail για να δείτε το αποτέλεσμα. Να είστε καλά και Καλές δουλειές να έχετε πάντα! Με τους φιλικούς μου Χαιρετισμούς Βασιλική Μα.

Σας στέλνω τις φωτογραφίες που σας είπα στο τηλέφωνο από το γραφείο όπως το φτιάξαμε με την βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ για την άριστη συνεργασία και ευελπιστώ και σε μελλοντική. Ιωάννα Βούζη Αρχιτέκτων Μηχανικός

Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο! όσοι το είδαν κατενθουσιάστηκαν (Κρήτη).

Εφαρμογή Wall stickers στο ξενοδοχείο "RainBow Resort" στην παραλία Κατερίνης.

They look graet, thanks.

Σας παραθέτω τις δικές μου φωτογραφίες! Eλπίζω να σας αρέσουν και να αρέσουν και σε επόμενους πελάτες σας! Mου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις η αγορά αυτή και σίγουρα θα σας προτιμήσω στο μέλλον και θα σας προτείνω σε όσους ξέρω.

Δεχόμαστε τους ακολούθους τρόπους πληρωμών
wabusiness template